Äntligen dags för lite nya bilder kanske? Fotade en regnig söndag, och fortfarande finns saker kvar att göra i köket.. Hösten har varit minst sagt hektisk.. Såhär ser mitt kök ut idag i alla fall! Betydligt mer lättarbetat än det gamla, och betydligt snyggare. Tycker jag!






5 kommentarer:

Unknown sa...

Snyggt! Gillar speciellt kylen och frysen. Och köksbordet var också väldigt fint, men det hade du kanske redan innan renoveringen?
/Kusin Ana

Anonym sa...

Hej,
Måste säga att det är ett fantastiskt snyggt kök du har fått till! Ska precis börja renovera mitt eget 50-talskök, och skulle vilja ha samma gröna färg på väggen som du har vid matplatsen. Har du kvar numret på den? Vore supersnällt om du ville delta med dig i så fall!
Hälsningar Karin

Linnea sa...

Karin! Färgen är ur serien som Nordsjö har gjort i samarbete med Elle Interiör. Den gröna heter Originelle och du hittar den alltså hos Nordsjö färg. :)

Angelique Lind sa...

Hej, vad fint ditt kök blev!!! Mycket inspirerande nu när vi tänkt göra om vårt eget 50-talskök. Vi ska flytta en lådhurts, likadan som din för att få plats med diskmaskin. Har du några bra tips man kan tänka på? Det verkar ju som om de sitter rejält förankrade i vägg och golv.
Sen undrar jag också om du målade om skåpstommarna själv och om det blev stor skillnad i färg mellan stommarna och skåpluckorna (som sprayades?).
Tacksam för alla tips du kan ge! :D
Med vänlig hälsning, Angelique

christina sa...

har precis kollat in din läga på styleroom, så fint det blev! vad blir nästa projekt månne...